Perfect spel voor bedrijfsuitjes & teambuilding

mei 2, 2024

Ben je op zoek naar een locatie waar je met je bedrijf of afdeling een leuk uitje kunt beleven? Kom dan naar een van onze EscapeBox® indoorlocaties. EscapeBox zit inmiddels op 6 locaties in Nederland.

Versterk de communicatie en groepsdynamiek in je bedrijf of organisatie door het spelen van onze nieuwe uitdagende escape game! EscapeBox is een uniek spel waarbij teams moeten samenwerken om de boxen – die op slot zitten met cijfersloten – open te krijgen. Alleen door het oplossen van puzzels, die logisch redeneren en een scherpe mindset vereisen, kan je de boxen kraken. Het open krijgen van onze EscapeBoxen is inspannend, interactief en uitermate goed voor de onderlinge samenwerking. EscapeBox is perfect om een traditionele vergadering, meeting of afdelingsuitje nét dat beetje extra te geven.

Vraag voor groepskorting bij meer dan 20 personen een offerte aan via info@escapebox.nl

 

6 locaties in Nederland

Je kunt op dit moment al op 6 locaties in Nederland de EscapeBoxen spelen, en er komen steeds meer nieuwe locaties bij. In ScheveningenRoosendaal en 
Eindhoven kan je alle 12 verschillende boxen spelen.  In WeertMaasbree (Venlo) en Vlissingen staan er respectievelijk 8, 6 en 4. Check bij de locaties altijd van tevoren even de openingstijden en maak van tevoren een online reservering.

Reserveren bij een van onze locaties in Nederland, doe je gemakkelijk op Locaties | EscapeBox