Indoor Entertainment Centers

Ben je eigenaar of manager van een Indoor Entertainment Center? Dan is EscapeBox® wellicht een mooie aanvulling op je bestaande activiteit(en). Of misschien wel een vervanging voor een activiteit die niet meer zo goed loopt. Met de EscapeBox® spellen kun je nieuwe bezoekers trekken, je speelruimte optimaal inzetten en extra omzet genereren.

Waarom met EscapeBox® starten?

  • Mooie aanvulling op bestaande leisure activiteiten
  • Leuk, interactief en uniek puzzelspel in Nederland
  • EscapeBox is een activiteit voor 2 tot wel 40 spelers tegelijk
  • Spelers kunnen drank en hapjes bestellen tijdens het spelen
  • Sterke en solide boxen, die tegen een stootje kunnen
  • Mobiel, dus flexibel te plaatsen in ruimtes die (tijdelijk) niet in gebruik zijn

Partner aan het woord

Sydney Broos van het Multi Activity Center Playdôme in Roosendaal vertelt haar overwegingen om met EscapeBox® in zee te gaan:

Wij hadden een bestaande activiteit die niet zo goed meer liep. Dus moesten wij nadenken over iets nieuws. De beschikbare ruimte is ongeveer 100m² dus niet heel groot. Maar de oplossing kwam van Ronald Vree (eigenaar VR Leisure en exclusief distribiteur van EscapeBox® in Nederland, België en Duitsland). Wij hebben 12 EscapeBoxen en een groot elektronisch scorebord geplaatst, het personeel instructies gegeven, het spel aangeboden op onze website en de nodige media-aandacht gecreëerd. Ronald en zijn medewerkers hebben ons hierbij uitstekend geholpen. Desamenwerking verloopt naar wens en er wordt sinds half januari volop gespeeld op de Escapeboxen!

Ronald Vree en Erik van Deursen zijn de partners/ oprichters van het bedrijf VR Leisure.

VR Leisure is een leisure bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de leisure & entertainment branche. Voor EscapeBox® hebben zij de exclusieve rechten in Nederland, België en Duitsland.

Heb je interesse in een partnership, wil je meer informatie en een kop koffie/thee met ons drinken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@escapebox.nl

Zakelijke partner worden?

 

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP