Vakantieparken

Voor vakantieparken die al (enige) ervaring hebben met het aanbieden van leisure & entertainment activiteiten voor hun gasten, is EscapeBox® zeker een mooie, nieuwe aanvulling. Het is gemakkelijk te plaatsen, op een beperkte oppervlakte en het levert extra inkomsten op.

Waarom met EscapeBox® starten?

  • Mooie aanvulling op bestaande leisure & entertainment activiteiten
  • Leuk, interactief en uniek puzzelspel in Nederland
  • EscapeBox® is een activiteit voor 2 tot wel 40 spelers tegelijk
  • Spelers kunnen drank en hapjes bestellen tijdens het spelen
  • Sterke en solide boxen, die tegen een stootje kunnen
  • Mobiel, dus flexibel te plaatsen in ruimtes

Partner aan het woord

EscapeBox® werkt al enig tijd samen met Roompot Weerterbergen in Weert. Jeroen Colbers, Supervisor Leisure, Entertainment & Swimmingpool zegt over de samenwerking met EscapeBox® het volgende:

In ons indoor entertainment center hadden we destijds een relatief kleine ruimte beschikbaar (10×10 meter) om een extra activiteit toe te voegen. Wij hadden al contact met VR Leisure door hun GlowGolf activiteit bij ons op het park. Daardoor hadden wij ook het volste vertrouwen in een samenwerking met hun EscapeBox® concept. Wij hebben 8 boxen en een scorebord staan, die sinds de start steeds vaker gereserveerd worden. Onze medewerkers zijn ook enthousiast over het spel, waardoor zij onze gasten goed kunnen adviseren en begeleiden tijdens het spelen. Het is absoluut een mooie aanvulling op onze bestaande leisure & entertainment activiteiten.

Ronald Vree en Erik van Deursen zijn de partners/ oprichters van het bedrijf VR Leisure.

VR Leisure is een leisure bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de leisure & entertainment branche. Voor EscapeBox® hebben zij de exclusieve rechten in Nederland, België en Duitsland.

Heb je interesse in een partnership, wil je meer informatie en een kop koffie/thee met ons drinken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@escapebox.nl

Zakelijke partner worden?

 

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP