Hotels

Als eigenaar of manager van een hotel wil je het je gasten zo leuk en comfortabel mogelijk maken tijdens hun verblijf. EscapeBox® is dan een mooie activiteit die ze in uw hotel kunnen spelen.

Met de EscapeBox® spellen kun de gasten iets extra’s bieden, bepaalde ruimte in het hotel optimaal inzetten en daarmee extra omzet genereren.

Waarom met EscapeBox® starten?

  • Bied je hotelgasten een leuke groepsactiviteit aan
  • Hou je gasten binnen zodat je bij jou kunnen drinken & eten tijdens het spelen
  • Leuk, interactief en uniek puzzelspel in Nederland
  • EscapeBox heeft 12 verschillende boxen, voor 2 tot wel 40 spelers tegelijk
  • Sterke en solide boxen, die tegen een stootje kunnen
  • Mobiel, dus flexibel te plaatsen in ruimtes die (tijdelijk) niet in gebruik zijn

Partner aan het woord

Een mooi voorbeeld van een hotel-partnership is Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen! Patrick van den Dorpel, Sales & Event Coördinator, van het 4-sterren hotel De Timmerfabriek vertelt over EscapeBox®:

Wij zochten voor onze gasten nog een bepaalde activiteit die wij hen konden aanbieden in het hotel. Je wil tenslotte dat ze zo lang mogelijk bij je in huis zijn, om ze te verwennen. In onze bar zijn wij daarom een samenwerking aangegaan met EscapeBox®. De mobiele spelboxen (wij hebben er 4 staan) kunnen wij heel makkelijk in de bar zetten als er gasten zijn die willen spelen. De gasten vinden het erg leuk en zijn altijd verrast over de ingenieuze puzzels die zij binnen een bepaalde tijd moeten oplossen, om de box te ‘kraken’. Er wordt gelachen en tegelijkertijd drinks & bites besteld aan de bar. Een perfect combinatie dus!

Ronald Vree en Erik van Deursen zijn de partners/ oprichters van het bedrijf VR Leisure.

VR Leisure is een leisure bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de leisure & entertainment branche. Voor EscapeBox® hebben zij de exclusieve rechten in Nederland, België en Duitsland.

Heb je interesse in een partnership, wil je meer informatie en een kop koffie/thee met ons drinken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@escapebox.nl

Zakelijke partner worden?

NEEM CONTACT MET ONS OP