Locaties

Kies je locatie

Scheveningen
Weert
Roosendaal
Vlissingen
Eindhoven
Maasbree
EscapeBox locaties - Scheveningen - Weert

Scheveningen

EscapeBox Scheveningen vind je in Palace Promenade, direct achter de boulevard en het strand van Scheveningen. De locatie ligt op een steenworp afstand van steden als Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer, kom met het OV of maak gebruik van de nabij gelegen parkeergarage. Escapebox is gevestigd naast GlowGolf, waar je glow-in-the-dark minigolf kunt spelen. De EscapeBox is net als GlowGolf in blacklight omgeving en biedt een unieke spelervaring. EscapeBox kan gespeeld worden vanaf 2 personen tot groepen van maximaal 35 personen. We bieden maatwerk voor grotere groepen, vraag naar de mogelijkheden.

EscapeBox Weert

Weert

EscapeBox Weert vind je in vakantiepark Roompot Weerterbergen. Een geliefd vakantiepark, gelegen in de bosrijke omgeving in Limburg. In het park zijn er volop activiteiten te doen, waardoor je kan doen waar je zin in hebt. En het leuke is: vanaf nu kan je hier ook EscapeBox spelen. EscapeBox is gevestigd naast het populaire Glowgolf. Ontdek samen met familie en vrienden deze nieuwe escape game, daag elkaar uit en kijk wie er de meeste boxen kraakt binnen de tijd. Met 8 verschillende escape boxen is er namelijk genoeg te ontdekken en kraken.

EscapeBox Weert

Playdôme Roosendaal

EscapeBox Roosendaal vind je bij Playdôme Roosendaal. Playdôme Roosendaal is een Multi Activity Center. Wij brengen bekende vrijetijdsactiviteiten samen en innoveren deze, om iedereen een unieke ervaring te bieden in een vertrouwde omgeving. Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts. Ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden én beat the box tijdens onze gletsjer escape, hoeveel EscapeBoxen kan jij kraken?

EscapeBox Weert

Hotel de Timmerfabriek Vlissingen

EscapeBox Vlissingen vind je bij viersterrenhotel De Timmerfabriek in de gezellige Gastrobar. Hier geniet je op elk moment van de dag van eerlijk en puur eten. De chefkoks verwennen je graag met hoogstaande gerechten, gemaakt van herkenbare en lokale producten. Je kunt de EscapeBox combineren met een diner, feestelijke borrel, cocktail of High Wine. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s aan de slag en open door middel van puzzels, raadsels en opdrachten onze 4 EscapeBoxen. De EscapeBox is ook in te zetten tijdens je zakelijke event, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag.

EscapeBox Weert

All in Eindhoven

In Eindhoven kan je 12 verschillende EscapeBoxen spelen met een spannend thema (Beat the Safe): in het hart van de stad ligt een imposante bank met daarin rijen goud-staven en een fonkelende diamant. Jullie gaan deze schat bemachtigen! Minimale groepsgrootte is 4 personen tot maximaal 48 personen. Op deze locatie speel je ook spellen als Prison Island, Curling, Shuffleboarden en bijlwerpen. Parkeren kan voor de deur en is helemaal gratis.

EscapeBox Weert

De Vermaekerij Maasbree (Venlo)

Als team van 2 tot 4 personen probeer je samen, binnen de gegeven tijd, zo veel mogelijk EscapeBoxen op te lossen. Als je van competitie houdt dan kan je ook de uitdaging aangaan tegen andere teams. Speel met vrienden, familie of collega’s, spelplezier is gegarandeerd! Superleuk om te doen als teambuilding activiteit of als kinderfeestje (vanaf 12 jaar). Aantal personen: vanaf 4 tot 24 personen.