Welkom bij EscapeBox: het nieuwste escape spel van Nederland!

EscapeBox Weert

Als je in de buurt bent bij een van onze speel-locatie dan ben je natuurlijk van harte welkom. Speel in een gezellige en avontuurlijke setting, met jouw favoriete gezelschap.

EscapeBox is een puzzelspel, vergelijkbaar met een mini escape room maar dan zonder dat je wordt opgesloten. In groepen van 2 of meer spelers moet je binnen een bepaalde tijd de verschillende puzzelboxen open te krijgen. De boxen zitten dicht met cijfersloten. Samen speur je naar aanwijzingen om de puzzels op te lossen en de boxen te kraken.

Om de boxen te kraken is samenwerking, oplettendheid en een scherpe mindset essentieel. Wie lost de puzzels op en kraakt de meeste boxen binnen de tijd? EscapeBox biedt ruimte voor verschillende groepsgroottes: of je nu deel uitmaakt van een duo of grote groep, de escape-ervaring wordt aangepast aan jouw gezelschap.

Plan vandaag nog je bezoek en geniet van een avontuurlijk dagje uit!

 

  • Groepsgrootte: van 2 tot 35 personen.
  • Spelers per box: max. 3 á 4 personen
  • Speel samen of tegen elkaar
  • Speeltijd: kies uit 60, 90 of 120 minuten
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locaties: escapebox.nl/locaties
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar

Plan vandaag nog je bezoek in en bereid je voor om de boxen te kraken!

RESERVEER of vraag voor groepskorting bij meer dan 20 personen een offerte aan bij de locatie waar je wil gaan spelen

Frits Roelvink
Frits Roelvink
15/04/2024
Onlangs de Escapebox uitgeprobeerd en het was echt een geweldige ervaring! De puzzels waren uitdagend maar niet onmogelijk. Het was leuk om samen met vrienden te werken en de adrenaline van het vinden van oplossingen was geweldig.
Amaes
Amaes
14/04/2024
De EscapeBox was een geweldige ervaring voor onze grote vriendengroep. De breinkrakers om alle opdrachten te voltooien zijn moeilijk maar niet oneerlijk. Zeker een aanrader!
TheBjarne13
TheBjarne13
14/04/2024
Wij hadden een hele positieve ervaring
Lennart Verheij
Lennart Verheij
04/03/2024
Fun experience with 12 colleagues at EscapeBox. The challenges are at the good level, difficult but not taking too much time. Participating in teams is nice as well to battle. Compared to Escaperoom, this activity is more accessible and more engaging for larger groups, therefore definitely recommend!
Vita
Vita
22/01/2024
De leukste Escape game die ik ooit heb gespeeld. Vooral leuk met een grote groep, dat je als teams tegen elkaar kan spelen. Maakt Mega aanrader voor een paar uur plezier en eens goed je hersens te kraken. Ik kom zeker terug!
Nico Hoppenbrouwer
Nico Hoppenbrouwer
05/01/2024
Vandaag met het gezin, 2 volwassenen en 2 kinderen de escape boxen gedaan. Heel erg leuk om te doen, met goed nadenken kun je een eind komen. Leuke puzzels, vriendelijk personeel. Kinderen vonden het ook erg leuk!
A.
A.
31/12/2023
Bei Regen haben wir dort zwei schöne Stunden verbracht. Es macht wirklich viel Spaß und die Mitarbeiter sind super nett und hilfsbereit! 🙂 Empfehlen wir auf jeden Fall weiter.
Martin Graafland
Martin Graafland
22/11/2023
Ben afgelopen zondag bij EscapeBox in Scheveningen geweest. En gelukkig een aantal boxen open gekregen! Superleuk spel, je moet leuke opdrachten uitvoeren om verder in een box te komen, binnen een bepaalde tijd. Echt uitdagend. Goed om je hersens even goed te laten kraken. En veel gelachen met m'n andere medespelers. Daarna lekker drankje en borrelhappen. Bedankt voor de gastvrijheid in Scheveningen!