Zakelijke partner worden?

Partnership met EscapeBox® op uw locatie!

EscapeBox een nieuw puzzelspel in Nederland, vergelijkbaar met een mini escape room maar dan zonder dat je wordt opgesloten. In groepen van 2 of meer personen moeten spelers binnen een bepaalde tijd de verschillende puzzelboxen open zien te krijgen. De boxen zitten dicht met cijfersloten. Samen speuren ze naar aanwijzingen om de puzzels op te lossen en de boxen te kraken.

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar leuke, nieuwe aanvullingen in je bedrijf om je gasten het nóg beter naar hun zin te maken, te zorgen dat ze langer bij je blijven of dat ze weer een keer terugkomen. EscapeBox is zo’n mooie aanvulling:

De kenmerken van EscapeBox®

Nieuw escapespel

logisch vervolg op de populariteit van escape rooms

Financieel aantrekkelijk

samenwerking op huurbasis of revenu share

-

Beperkt oppervlakte nodig

maximaal 70m² nodig voor 12 EscapeBoxen

Flexibel inzetbaar

mobiel, dus makkelijk te verplaatsen in ruimtes

Geruisloos spel

dus niet storend voor andere gasten

Horeca omzet boost

er kan geconsumeerd worden tijdens het spel

Veel spelvariatie

keuze uit maar liefst 12 boxen, met ruim 70 verschillende spellen

Indoor Entertainment Centers

EscapeBox is een mooie aanvulling op of vervanging van bestaande activiteiten. Voor groepen van 2 tot 40 personen. Op huurbasis of revenu share.

HOTELS

Bied uw gasten een leuke groepsactiviteit aan die ze bij u in het hotel kunnen spelen. EscapeBox: zowel voor particuliere als zakelijke gasten.

Vergader- & Event locaties

Maak je locatie extra aantrekkelijk door een paar EscapeBoxen toe te voegen aan de activiteiten voor uw gasten.

Vakantieparken

EscapeBox is een verrassende toevoeging aan een vakantiepark, biedt je gasten een mooie ervaring. Slechts 70m² spelruimte nodig.

Ronald Vree en Erik van Deursen zijn de partners/ oprichters van het bedrijf VR Leisure.

VR Leisure is een leisure bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de leisure & entertainment branche. Voor EscapeBox® hebben zij de exclusieve rechten in Nederland, België en Duitsland.

Heb je interesse in een partnership, wil je meer informatie en een kop koffie/thee met ons drinken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar info@escapebox.nl

Zakelijke partner worden?

 

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP