Kom ‘boxen kraken’ in Scheveningen

jan 6, 2024

In de Palace Promenade in Scheveningen kan je sinds kort het nieuwste escape spel van Nederland spelen: EscapeBox. EscapeBox is een puzzelspel, vergelijkbaar met een mini escape room maar dan zonder dat je wordt opgesloten. In groepen van 3 of 4 spelers probeer je om binnen een bepaalde tijd de verschillende boxen te openen. Samen speur je naar aanwijzingen om de puzzels op te lossen en de boxen te kraken.

 

12 boxen – 70 spellen

Als je van competitie houdt, kan je de uitdaging aangaan tegen andere teams. Speel met je vrienden, familie of collega’s en kijk wie er de meeste boxen kan openen. Er zijn 12 verschillende boxen, met zo’n 70 verschillende puzzels. Het spel kan gespeeld worden vanaf 2 personen tot groepen van maximaal 35 personen. De eerste spelers waren heel enthousiast over het EscapeBox spel. “Super-leuke activiteit een goed alternatief voor een escaperoom” zeg een van hen. “Onwijs leuke ervaring” zegt een andere deelnemer.

 

Openingstijden

De indoor locatie is de dagelijks geopend van 10 tot 10 uur ’s-avonds. En op vrijdag en zaterdag zelfs tot middernacht.

 

Bereikbaarheid

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk op https://goo.gl/f0xUrv. Bus 21, 22 en 23 stoppen voor de deur en ook Trams 1 en 9 zijn hier te vinden. Ook zijn er een aantal parkeergarages op loopafstand van de Palace Promenade, waaronder de Interparking Boulevard.

Voor meer informatie: www.escapebox.nl
EscapeBox adres: Gevers Deynootweg 990-70, 2586 BZ Den Haag
070 35 89 387